středa 29. srpna 2012

Prague Fashion Weekend 2012

Ahoj všem, tentokrát vás chci seznámit s akcí, která bude už u nás v České Republice potřetí, je to Prague Fashion Weekend o kterém se v módních časopisech bohužel moc nepíše, pouze reklamou, kterou dělala Simona Krainová. Oproti minulým ročníkům se to bude konat na Hradčanském náměstí a ne na Pařížské ulici. Bude to od 13.9.-16.9.2012, všechny přehlídky jsou na vstupenky, které si můžete zamluvit tady, je to v rozmezí od 150-250 Kč, což mi nepřijde moc, pro módní nadšence. Pro bližší informace se můžete podívat na webovky celé akce tady. V tomto období se chystám do Prahy i já a určitě se půjdu podívat aspoň na jednu přehlídku, pokud sháníte cenově přijatelné ubytování v centru Prahy, tak doporučuji tady, neděste se názvem, je to ubytovna pro studenty a taky ji teď vyzkouším. 
Užijte si hezký večer a zítra se těšte na další článek:).
Hi all, this time I want to get acquainted with the events that will no longer here in the Czech Republic for the third time, it's Prague Fashion Weekend which is in fashion magazines unfortunately does not say much, only advertising that made ​​Simon Krainová. Compared to previous years it will be held at Hradcany Square and not on the streets of Paris. It will be from 9.13-September 16, 2012, all shows are on tickets that you can book here, it's in the range from 150 to 250 CZK, which I do not consider too much, for fashion enthusiasts. For more information you can look at Browser game of the event here. At this time I am going to Prague and I definitely will go to see at least one show, if you are looking for affordable accommodation in the city center, so I recommend here, do not panic, the name, it is a hostel for students and also try it nowEnjoy a nice evening and tomorrow look forward to the next article :).

2 komentáře:

  1. Kate, akci si pořádně užij. Moc moc ráda bych šla, ale budu tou dobou už v Moskvě:-(. Snad mě tam taky čeká nějaká fashion show:-)

    OdpovědětVymazat
  2. awesome :) PFW :) congrats :)

    www.classicorcool.com

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentáře