pátek 3. května 2013

Nová kabelka v akci

Musela jsem provětrat novou kabelku, tak jsem si ji nedávno vzala. Nejprve jsem si na ni nemohla zvyknout, protože má uvnitř vyjímatelnou kapsu, ve které se mi vše míchá dohromady, ale nakonec jsem ji přišla na chuť a jsem ráda, že ji mám. Zkombinovala jsem ji s hnědým baloňákem, pruhovanými leginami, oranžovými tričko-šaty, béžovým svetrem, balerínami a hnědou šálou. Venku jakoby se vrátila zima, tak mi v tomto outfitu bylo moc fajn. Užijte si hezky zítřejší volno:). 
I had to ventilate a new handbag, so I just took it. At first I could not get used to it, because it has  inside pocket that I mixed everything together, but I finally came to her taste and I'm glad to have it. I combined it with a brown trench coat, striped leggings, orange shirt-dress, beige sweater, a ballerina and a brown scarf. Outside, as if winter has returned and me in this outfit was very nice. Enjoy a nice day off tomorrow :).









Baloňák Top Secret, šátek Gate, šaty Reserved, leginy No name, baleríny New Yorker, svetr Takko, kabelka ebay
Top Secret trench coat, scarf Gate, Reserved dress, leggings No name, ballerinas New Yorker, Takko sweater, handbag ebay

4 komentáře:

  1. ty balerinky a kabelka jsou super!!hezky outfit:)
    http://sienastyle.blogspot.it/

    OdpovědětVymazat
  2. Nakonec jsi ráda,že jí máš, viď? Vypadá v kombinaci s oblečenim moc hezky.

    OdpovědětVymazat
  3. tak tohle se nepovedlo...

    OdpovědětVymazat
  4. http://www.ejvifreedom.com/
    http://www.theczechchicks.com/
    http://www.pavlinajagrova.com/

    jen tak pro inspiraci, jak delat modni blog...

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentáře