pondělí 20. května 2013

Velký Gatsby

Musím se s vámi podělit o zážitek z tohoto velkolepého filmu. Byli jsme na něm s manželem o víkendu. Premiéra byla minulý čtvrtek a právě vede i na festivalu v Cannes. 
Pojednává o luxusní společnosti lidí ve 20.letech v New Yorku, uvolněnou morálku a jazz. Hlavní hrdina hledá svou verzi snu a zabydlí se nedaleko sídla právě neznámého Velkého Gatsbyho, který pořádá okázalé večírky v luxusu a stylu té doby. Gatsby miluje jeho sestřenici, kterou znal ještě dřív než se dostal do podvědomí smetánky, ale ona se provdala za šlechtice. Gatsby si nechal vybudovat palác naproti zátoky, kde bydlela ona, aby na ní viděl. Jeho soused mu pomůže v setkání s ní, Gatsby doufá, že konečně spolu budou žít, ale manžel ji zmanipuluje pro svůj prospěch, i když ji neustále podvádí. Nešťastnou náhodou ona řídí kabriolet a zabije manželovu milenku. Dál se nechte překvapit a určitě si na tento film zajděte kouknout. Uvidíte nádherné kostýmy navrhované Pradou a šperky od Tiffanyho. Celkový dojem filmu je velmi okázalý, napínavý až dokonce a velmi stylový. V hlavní roli exceluje Leonardo DiCaprio.
I have to share with you the experience of this magnificent film. We were there for the weekend with my husband. The premiere was last Thursday and it leads to the Cannes Film Festival.
It deals with a company of people in the 20s in New York City, loose morals and jazz. The main character is looking for his version of a dream and she moves very close to the seat of the Unknown Great Gatsby, organized lavish parties in luxury and style of the time. Gatsby loves his cousin, who knew even before he got into the subconscious elite, but she married a nobleman. Gatsby had built a palace across the bay, where she lived to see her. His neighbor will help in meeting her, Gatsby hopes to finally live together, but her husband manipulates for its own benefit, even though it constantly cheating. Accidentally she drives a convertible and kill her husband's mistress. He continued to surprise you and make sure you go to this movie look. You will see beautiful costumes proposed Prada and jewelry from Tiffany's. The overall impression of the film is very glamorous, exciting even to a very stylish. Starring Leonardo DiCaprio excels.
FOTO: Velký Gatsby
FOTO: Carey Mulligan a Leonardo DiCaprio ve filmu Velký Gatsby
FOTO: Tobey Maguire a Leonardo DiCaprio ve filmu Velký Gatsby

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji všem za komentáře