sobota 30. března 2013

Jeans ještě jednou

Hezké odpoledne, mám tady ukázku další varianty husband jeans, jak se mohou zkombinovat. Už jsem o těchto jeans tady psala, ale to byla varianta volnočasového outfitu. Teď tady mám kombinaci vlněného saka, trička, husband jeans, podpatků a kostkovaného kabátku. Je to pro někoho zvláštní kombinace sportovnějších jeans a elegantního saka, ale já se v té kombinaci cítila dobře, i když mám raději elegantní outfity. Jak se vám to líbí? 
Mějte krásný prodloužený víkend a užijte si krásné Velikonoce.
Good afternoon, I've got another example of variants husband jeans as they can combine. I've already wrote these jeans here, but it was a variant of leisure outfit. Now here I am a combination of wool jackets, shirts, jeans husband, heels and checkered jacket. It's for someone special combination of sporty and elegant jeans jacket, but I'm at the combination of feeling good, although I prefer the elegant outfits. How do you like it? Have a great weekend and enjoy a happy Easter.






Kabátek šitý, čepice a pásek Gate, sako No Name, tričko Terranova, jeans New Yorker, kabelka David Jones, hodinky Breitling, boty Baťa
Tailored jacket, hat and belt Gate, jacket No Name, Terranova shirt, jeans New Yorker, David Jones handbag, Breitling watches, shoes Bata

čtvrtek 28. března 2013

Slevy v H&M

Hezký večer všem! Je tady  post o mých oblíbených slevách. O víkendu jsem zavítala do H&M, kam chodím pravidelně a potěšily mě slevy zimních věcí: rukavic, šál, bot, teplých svetrů, šatů a sukní. Nemohla jsem tam nechat kožené rukavice tmavě fialového odstínu, které jsem našla za 70 Kč, bohužel na fotce vypadají jako hnědé. Jako další mě upoutaly mohérové šedé šaty s dlouhým nabíraným rukávem, se zajímavou ozdobou na zádech-slzou s perlou. Ty šaty stály pouhých 200 Kč. Vynosím je určitě ještě teď ve stále chladném a sychravém počasí klidně s košilí, tričkem, halenkou, barevnými punčochami a kotníkovými kozačkami. Hodí se jak do práce, tak na kafe, i na večírek třeba jen na holé tělo. Tímto chci opět ukázat, že se dá nakoupit levně a stylově. 
Hezký pátek a vstup do prodlouženého víkendu:). 
Good evening all! There's a post about my favorite discounts. This weekend I visited the H & M, where I go regularly and delighted me discount winter items: gloves, scarves, boots, warm sweaters, dresses and skirts. I could not leave them leather gloves, dark purple hue, which I found for 70 CZK, unfortunately the picture look like brown. As another caught me gray mohair dress with a long full sleeves with interesting decoration on back with pearl-tear. The clothes were a mere 200 CZK. Wear is even now still in the cold and chilly weather with calm shirts, blouse, colorful tights and carpal boots. It is suitable both for work and for coffee, even if only for a party on the bare body. This again I want to show that you can buy cheaply and with style.
Have a nice Friday and entry into the long weekend
:).





rukavice, šaty H&M, rtěnka Yves Rocher
Gloves, H & M dress, lipstick Yves Rocher

úterý 26. března 2013

Velikonoce se blíží

Ano už se zase blíží, někým nenáviděné, někým oblíbené svátky jara Velikonoce. Abych vám řekla pravdu, já tyto svátky nesnášela, díky návštěvám koledníků a ještě pro mě nepochopitelně za ten "výprask" dostali odměnu. Čím jsem starší a více si libuji v zařízení bytu a jeho krášlení, tak se na Velikonoce těším každý rok, hlavně na zdobení bytu různými dekoracemi, nesmí chybět vajíčka a taky čerstvé květiny a větvičky ve váze. Mám tady ukázku různých možných výzdob domácností a ozdob na stůl. Svou výzdobu vám ukáži někdy jindy:). Hezký večer!
Yes it is again approaching, hated someone, someone favorite spring holidays Easter. To tell you the truth, I hated the holidays, thanks to visiting carolers and even incomprehensible to me as the "beating" get a reward. The older I get and the more I any pleasure in furnishing and beautifying, so I'm looking forward to Easter every year, mainly for decorating the apartment various decorations, eggs and not miss too fresh flowers and twigs in a vase. I got a sample of the various household decorations and ornaments on the table. His decorations will show you some other time :). Have a nice evening!
¨
moodBěhoun na stůl
Papírové ubrousky, 40 ksDržáky na vaření vajíček, 4 ks
Velikonoční vajíčka, 12 ksSlunce na zápraží

224-c01Symboly nového života II
Veselé velikonoce IIIHezké zdravé Velikonoce
Kraslice