neděle 24. května 2015

Černo-bílá kombinace

Minulý týden jsem byla na otočku v Novém Jičíně a za chvilku procházení po městě jsem si stihla koupit nové šaty. Jsou v černo-bílé kombinaci, pruhované a spodní díl tvoří balónková sukně. Vyrobené v Itálii. Materiál je velmi lehký polyester, který drží dobrý tvar sukně. Zkombinovala jsem je se stejnou kombinací košile, černé punčochy, měla jsem k tomu béžové lodičky, krátký baloňák a mini kabelku. Foceno výjimečně v mé kuchyni kvůli počasí a nakonec jsem si uvědomila, že se mi skvěle hodí k mému outfitu. 
Mějte hezký večer. 
Last week I was at a turn in Novy Jicin and while browsing around the city , I managed to buy a new dress . They are in black and white combination , striped and bottom forming balloon skirt . Made in Italy. The material is very lightweight polyester that holds good shape skirt . I combine them with the same combination shirt , black stockings , I had to beige heels , short trench coat and a mini purse . Photographed rarely in my kitchen because of the weather and I finally realized that I was perfect for my outfit.
Have a nice evening .




 Kabátek Clockhouse, šaty Miss One, košile Benetton, kabelka C A
Clockhouse jacket , dress Miss One, Benetton shirt , handbag CA




neděle 10. května 2015

Fotky rodiny

Dnes je Den matek a letos se tyká poprvé i mne, proto jsme se nechali před pár dny nafotit celá rodinka u velmi talentované fotografky Martiny Mazákové. Byli jsme moc spokojeni jejími nápady, focením v domácím prostředí, úžasnou atmosférou a pohodovým přístupem k nám i k malému. Může to být krásný dárek pro naše blízké. Také začínám tvořit foto album našeho syna. Pokud se vám její práce líbí, kontaktujte ji tady. Hezký večer všem! 
Today is Mother's Day , and this relates to me for the first time , so we left a few days ago to photograph the whole family with a very talented photographer Martina Mazáková . We were very satisfied with her ​​ideas , taking pictures in the domestic environment , an amazing atmosphere and a relaxed attitude to us and small . It can be a nice gift for our loved ones. Also starting to generate photo album of our son . If you like her work , please contact her here . Have a nice evening everyone!